Turvallisesti teatteriin

Tällä hetkellä alueellamme ei ole rajoitustoimia käytössä tapahtumien järjestämisen suhteen. Toivomme, että yhdessä toimimme turvallisen teatterielämyksen takaamiseksi. Koronaviruksen vakavan taudin riskiryhmiin kuuluvia rokottamattomia suositellaan välttämään massatapahtumia, sillä riski altistua koronavirustartunnalle on juuri nyt suuri. Koronavirusrokotteet suojaavat hyvin vakavaa koronainfektiota vastaan ja rokote kannattaa ottaa.

Saavuthan teatteriin vain terveenä. Jos sinulla on mitään koronavirustartuntaan sopivia oireita, toivomme sinun valitsevan uuden esityksen ajankohtaan, jolloin olet täysin parantunut. Ennakkovaratut liput on helppo siirtää uuteen ajankohtaan ennakkovarauslomakkeen kautta.

Suosi ennakkovarausta. Varaamalla liput etukäteen sähköisellä varauslomakkeella tai soittamalla, nopeutat lipunmyyntitapahtumaa ja vältät lipunmyynnin ruuhkautumista. Meillä voit maksaa turvallisesti kortilla ja lähimaksulla.

Huolehditaan puhtaudesta ja turvaväleistä. Kulttuuritalon kaikissa tiloissa on käytettävä kasvomaskia ja huolehdittava hyvästä käsihygieniasta. Käsidesipisteitä on sijoitettu Kulttuuritalon aulatiloihin ja käsien huolellinen pesu onnistuu wc-tiloissa. Yski tai aivasta nenäliinaasi tai hihaasi. Säilytä mahdollisuuksien mukaan turvavälit muihin seurueisiin. Avaamme salin ovet hyvissä ajoin, jotta katsomoon liikkuminen tapahtuu kiireettömästi ja väljästi. Poistuthan salista ja teatterista saamiesi ohjeiden mukaan.

Varaa väliaikatarjoilut etukäteen. Valmiiksi pöytään katetut väliaikatarjoilut voit käydä varaamassa väljästi ennen esityksen alkua tai etukäteen soittamalla kahvila-ravintola Iltalypsyyn p. 040 182 4433

Jätä yhteystietosi. Kulttuuritalon aulassa olevaan laatikkoon voit jättää yhteystietosi, jotta saamme sinuun helposti yhteyttä poikkeustilanteessa. Yhteystietoja säilytetään turvallisesti kaksi viikkoa, jonka jälkeen ne hävitetään. Varatessasi liput etukäteen ja antamalla yhteystietosi, saamme sinut helposti kiinni myös mahdollisten nopeiden muutosten varalta.

kehyksissä

Lipunmyynti

Sähköinen ennakkovaraus

Puh. 040 327 0666

SähköpostI: hulluviima (at) gmail.com

Esiintymispyynnöt

Maiju Kainulainen

Puh. 050 013 1611

Sähköposti: hulluviima (at) gmail.com

Yhteystiedot

Puheenjohtaja Eveliina Ikäläinen
Kirkonsalmentie 63
74120 Iisalmi
Puh. 040 589 0873